Et moderne forsikringsagentur

"Da vi første gang drøftede ideen om grundlæggelsen af AffiNordic, var alle enige om, at der var et behov og en mulighed for at styrke affinity-delen af forsikringsmarkedet. Vi tænkte, at ved at matche forsikringserfaring, kundepleje og produktudvikling med moderne og effektive IT-løsninger, dermed ville skabe et lukrativt produkt på markedet", siger Ronnie Byrdal, medstifter og administrerende direktør for AffiNordic.

Han fortsætter:
"Der er flere forsikringsagenturer i markedet, der tilbyder fantastiske produkter og fair priser – men meget få af dem har rent faktisk investeret ressourcer i at tilbyde en samlet platform, hvor systemintegrationer og de nødvendige værktøjer til at implementere og tilføje produkter er en del af deres tilbud til deres kunder – og jeg er sikker på at de ovenstående grunde er medvirkende til at mange virksomheder giver op i løbet af processen, og mister dermed store muligheder for øgede indtægter, samt styrke kundeloyaliteten.

Jeg er sikker på at vores forsikringsløsninger og affinity-programmer, som vi har udviklet sammen med de bedste forsikringsselskaber i branchen, kombineret med vores unikke it-system gør, at vi er i stand til at tilbyde en ny og unik løsning til vores kunder. Kunder kan dermed fokusere på det de er bedst inden for deres felt, mens vores eksperter sikrer at det valgte affinity-program udfører sin mission mange år frem i tiden.

 

 

 

Mere om os

Om AffiNordic

AffiNordic er et forsikringsagentur, etableret i 2016. Vi er et dedikeret hold af eksperter med komp…

Hvordan fungerer det?

Hvis AffiNordic var et rejsebureau, ville alle vores destinationer være "All inclusive"

Udtrykket: …

Produkter og Services

AffiNordic har et solidt netværk af samarbejdspartnere, som gør at vi kan levere mange typer forsikr…

Affinity

Vi bliver ofte spurgt; Hvad betyder affinity?

Der er mange definitioner af ordet: Affinity. Det ben…